Vodoinstalater Palilula odgušenje kanalizacije Vomom

Vodoinstalater Palilula odgušenje kanalizacije Vomom

Odgušenje kanalizacije se vrši pomoću specijalnih  vozila kod kojih su implementirane pumpe i mlaznice. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, pod visokim pritiskom vode do 250 bara se ispiraju kanalizacione cevi I time odgušuju.

Ono što je dodatna prednost voma vozila jeste što navedeni sistem omogućava razbijanje naslaga i kamenca sa zidova kanalizacionih cevi, kao i čišćenje masnoće i prljavštine unutar cevi.

Uz pomoć Voma vozila moguće je izvršiti Ispiranje kanalizacionih cevi različitih širina, maksimalne dužine do 100m u jednom potezu.

Vodoinstalater Palilula pruža uslugu odgušenja kanalizacije na celoj teritoriji grada Beograda. Naši profesionalni vodoinstalateri stoje na usluzi stanovnicima Palilule svakog dana od 00 do 24h, sedam dana u nedelji, čak i praznikom.

Za samo tridesetak minuta od poziva stižemo na vašu adresu. Pozovite nas i sprečite havariju.

Voma vozilo vrši odgušenje kanalizacije kroz otvor šahta na opštini Palilula.

Vodoinstalater Beograd odgušenje kanalizacije Vomom

Vodoinstalater Beograd odgušenje kanalizacije Vomom

Specijalni vodoinstalaterski alati za odgušenje

Nekada su se i veća odgušenja kanalizacije na Paliluli radila ručno. To je bio dug i mukotrpan posao. Sa novim alatima – uređajima koji rade pod velikim pritiscima, voda je ta koja završava posao i vrši odgušenje. Ovo je značajno olačšalo rad i pojeftinilo uslugu našim korisnicima na Paliluli i širom Beograda.

Mala i Velika Woma za sve vrste odgusenja

Mala woma je montirana u teretni kombi dok je Velika woma montirana na kamion. Ovim je usluga našeg servisa podignuta na viši nivo. Mi vam rešavamo svaki problem sa odgušenjem kanalizacije na Paliluli.

Vodoinstalater PALILULA

Vodoinstalater Palilula je specijalizovani vodoinstalaterski servis sa 15 godina aktivnog radnog iskustva.

Naši klijenti su kako fizička tako i pravna lica i stojimo vam na usluzi radnim danima, vikendom i praznicima od 00 do 24 časa. Na vašu adresu, uobičajeno stižemo za svega tridesetak minuta od poziva.

Vodoinstalater Palilula je registrovani, ovlašćeni vodoinstalaterski servis. Naši klijenti uz svaku izvedenu vodoinstalatersku uslugu dobijaju račun i garanciju na izvedene popravke i intervencije.

Za sve informacije i konsultacije pozovite naš kontakt centar na 061/65-60-390 ili pošaljite upit putem kontakt forme.

Hvala vam na intersovanju za naše usluge – vaš Vodoinstalater Palilula.

Vodoinstalater Palilula, 2020 © Sva prava zadržana